Street59 bezorgd door heel Nederland met haar eigen auto’s en personeel.

Doordat wij bezorgen met eigen mensen, worden de meubelstukken altijd met uiterste zorg vervoert en is de kans op schade zeer minimaal. Onze bezorgers bezorgen de meubelen keurig tot in de woning.
Hierbij hanteren wij wel de volgende spelregels:

•Bij het bezorgen van meubelen aan huis worden de meubelen tot op de door u gewenste plek gezet, tot op maximaal de eerste verdieping er vanuit gaan dat we via de normale toegang op die plek kunnen komen.
•Mocht het niet mogelijk zijn via de normale toegang op die plek te komen en zijn er externe (hulpmiddelen) voor nodig dan zijn deze kosten geheel voor de opdrachtgever.
•De chauffeur zal tevens het meubelstuk ook voor u in elkaar zetten wanneer dat nodig is, de nodige uitleg geven over het meubelstuk en zal u adviseren over een eventuele behandeling. Een goed advies is zeer belangrijk vinden wij!

De bezorgkosten bedragen € 50,00, door heel Nederland. Bezorgen naar België € 60,00. Met uitzondering van de eilanden. Aangezien de bezorgkosten laag zijn is het financieel niet haalbaar om met meerdere mensen op één auto te rijden. De klant dient daarom zelf assistentie te regelen voor het naar binnen brengen van de meubelen.

Zoals u zult begrijpen hebben wij niet alles op voorraad staan, maar kan het merendeels wel snel geleverd worden. Voor informatie kunt u het beste even contact opnemen via het contactformulier

Scroll naar top