06-26371258

WIE ZIJN WIJ?

STREET 59 is een online winkel met een groot en groeiend assortiment en met alles wat u nodig heeft om een landelijke inrichting compleet te maken Wij bieden een ruime keuze aan mooie woon, tuin en industriële meubelen naar ieders smaak. en zo zijn wij onder ander specialist op het gebied van industriële lampen en oude klepbanken en is Ons teak wordt grotendeels gemaakt van massief gerecycled teakhout.
Maar een landelijke inrichting is niet compleet zonder bijzondere meubels. Natuurlijk industriële tafels maar ook een groot assortiment landelijke, klooster, teak, eiken en grenen tafels. Allemaal tafels met een bijzonder karakter. STREET59 biedt een compleet assortiment landelijke meubels als kasten tv-meubelen, dressoirs en stoelen
We hebben een uitstekende klantenservice die per contactformulier bereikbaar is. En die je kunnen helpen met vragen over producten of bestellingen. Heb je specifieke vragen of is er onverhoopt iets misgegaan? Dan is de klantenservice je aanspreekpunt, neem gerust contact op via het online contactformulier. Kopen bij www.STREET59.nl is veilig, eenvoudig en zonder risico Met enkele eenvoudige stappen plaats je je bestelling en, afhankelijk van het product, kan je het binnen 7 werkdagen in huis hebben.
Onze online woonwinkel staat garant voor helder en overzichtelijk gebruiksgemak. Afmetingen, soorten, prijs en levertijd, plus bij alle producten een duidelijke beschrijving. Als je eenmaal de juiste producten hebt geselecteerd is de aanschaf simpel en overzichtelijk. Ongeacht je stijl, www.street59.nl is een betrouwbare partner.

Street59 bezorgd door heel Nederland met haar eigen auto’s en personeel. Doordat wij bezorgen met eigen mensen, worden de meubelstukken altijd met uiterste zorg vervoert en is de kans op schade zeer minimaal. Deze bezorgdienst bezorgt de meubelen keurig tot in de woning. Hierbij hanteren wij wel de volgende spelregels: Bij het bezorgen van meubelen aan huis worden de meubelen tot op de door u gewenste plek gezet, tot op maximaal de eerste verdieping er vanuit gaan dat we via de normale toegang op die plek kunnen komen. Mocht het niet mogelijk zijn via de normale toegang op die plek te komen en zijn er externe (hulpmiddelen) voor nodig dan zijn deze kosten geheel voor de opdrachtgever. De chauffeur zal tevens het meubelstuk ook voor u in elkaar zetten wanneer dat nodig is, de nodige uitleg geven over het meubelstuk en zal u adviseren over een eventuele behandeling. Een goed advies is zeer belangrijk vinden wij!
De bezorgkosten bedragen € 50,00, voor kleine producten. Alle grote producten worden voor € 75,00 bezorgd door het hele land. Met uitzondering van de eilanden. Aangezien de bezorgkosten laag zijn is het financieel niet haalbaar om met meerdere mensen op één auto te rijden. De klant dient daarom zelf assistentie te regelen voor het naar binnen brengen van de meubelen.