06-26371258

Meubels


Gerecycled teakhout

Producten gemaakt van oud gerecycled hout, voornamelijk teak zijn immens populair, maar wat moet u zich voorstellen bij gerecycled hout? Een vraag waar wij in dit artikel antwoord op zullen proberen te geven.

Laten we beginnen met te vertellen dat meubels er in veel verschillende soorten en maten zijn, op deze manier is er voor ieder wat wils en dat vinden we belangrijk! Mocht u de collectie van street59 nou net zo leuk vinden als ons? Dan hoeft u zich geen zorgen te maken, want er is genoeg!

De collectie van www.street59.nl is voornamelijk gewijd aan een prachtige collectie massief houten meubels van gerecycled teakhout. Op deze manier hopen wij wat te kunnen bijdragen aan het milieu; er worden immers geen bomen voor gekapt maar uitsluitend teakhout her-verwerkt. Bovendien kenmerkt gerecycled teak zich door een ongeëvenaarde warme en doorleefde uitstraling, die met nieuw hout nimmer te bewerkstelligen is. Teakhout is oorspronkelijk een houtsoort uit Zuidoost-Azië, vroeger werd dit hout gebruikt voor huizen en fabrieken in Zuidoost-Azië. Tegenwoordig worden veel van deze oude huizen en fabrieken gesloopt en hier worden dus de meubels van gemaakt. Het hout, wat afkomstig is uit deze oude huizen en fabrieken is dus erg oud en hierdoor is dus geen enkele plank hetzelfde! Nadat de huizen en fabrieken zijn gesloopt wordt het hout in Indonesië behandeld en tot een prachtige collectie massief houten meubelen gemaakt.

Doordat geen enkele plank hetzelfde is krijgen de meubels een speels uiterlijk, maar tegelijkertijd zijn de meubels ook erg warm, dit door het gebruik van teak hout, deze houtsoort geeft erg veel warmte. De meubels geven een speelse, maar warme sfeer en hierdoor heeft u nog meer het gevoel echt thuis te zijn!

Mocht u de collectie van street59 nou net zo gaaf vinden als ons, maar woont u lekker knus en bent u bang dat het niet gaat passen? Geen zorgen, veel verschillende meubels zijn verkrijgbaar in verschillende maten, dus ook de wat kleinere maten!

De producten uit de street59 collectie zijn geheel eigentijds en bovendien gerecycled, op deze manier helpt u mee de wereld door te geven en bovendien is ieder product verschillend en hierdoor heeft ieder product een eigen en unieke uitstraling.

 

 

.